Apahida, Cluj-Napoca

Despre noi.

Descoperă povestea din spatele micii afaceri de familie.

Să începem cu începutul..

În anul 2020 am decis sa ne deschidem propria pizzerie.

Pasiunea de a găti a fost mereu prezentă în familie. În urma aprecierilor din exterior am ales să ducem această pasiune la cu totul alt nivel.

Cu toate că am pășit cu o teama în această industie, fiind una foarte competitivă, am ales sa împărtășim talentul nostru și cu restul.

Am început cu rețeta renumită a familiei și am ajuns să cucerim teritoriul Apahida cu aceasta. Mai apoi am început să ne mărim aria de comenzi la cererea publicului. Suntem bucuroși că putem să aducem un zâmbet clienților noștri.

Unde ne găsiți?

Str. Parcului nr. 1 Comuna Apahida, Cluj

Pe lângă comenzile făcute telefonic, unii clienți preferă să se bucure de o pizza chiar în localul nostru. Vă așteptăm pe strada Parcului nr.1, unde puteți explora meniul nostru.

Politica noastră

In tot ceea ce facem punem calitatea pe primul loc. Aluatul nostru se prepară zilnic pentru a vă oferi cea mai bună bază de pizza posibilă. Aroma deosebita a blatului în combinație cu mozarella și diferite toppinguri dau naștere unei pizza unică.

Cu ce ne diferențiem

Pe lângă rețetele clasice, noi am ales să facem diferența prin rețeta noastră secretă de sos de tomate și nu numai! Venim cu un plus în meniu și încercăm să abordăm un concept cu totul nou!

Lasă-ne un review